• HW Online Weboldal készítés Budapest
 • +36 70 325 6986

Egyedi weboldal készítés, céges weboldal készítés Budapesten

 

HWONLINE weboldal készítő cég

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk weboldal készítés, és online marketing terén. Célunk nem a tömegtermelés, hanem a szolgáltatások, a honlapkészítés és az ügyfélkezelés minősége. Minden ember és vállalkozás más és más. A weboldal készítés sem lehet sablonosítani, mivel a kitűzött értékesítési elvek, célok még konkurens weboldalakon sem egyformák. Sajnos szakmánkban erősen tapasztaljuk, hogy nem a minőség, hanem a mennyiség ad célt, ezért rosszul felépített weboldalak tömkelegével találkozunk nap mint nap. Olyan szolgáltatás csomagokat, weboldal rendszert biztosítsunk ügyfeleinknek, amely egy weboldal kialakítását nem költségre hanem beruházásra, nyereségre alakítja.
 

Fontos tudni: a WEBOLDAL BEFEKTETÉS!

A weboldal készítés befektetés és nem pénzkidobás!

Befektetéseinktől joggal várható el, hogy megtérüljenek és hasznot termeljenek, de ez nem hullik az ölünkbe.
Honlapot készíteni könnyű, hiszen letölthet akár Ön is egy ingyenes CMS rendszert, feltelepí a webtárhelyére, és máris kész egy weboldal. Viszont számos dologra kell odafigyelni, hogy ne csak egy oldal legyen a sok közül, hanem megtalálható legyen a keresőkben, látogatókat hozzon, dolgozzon a nap 24 órájában, PÉNZT termeljen!


Weboldal és a nyereség

Ez a legfontosabb célkitűzése a létrehozott weboldalnak. Ha nem termel nyereséget, nem jelenítik meg a keresőkben, nem mutatja meg a szolgáltatásaikat a látogatónak, akkor ez a fejlesztési összeg, belefektetett munkaóra, csak kidobott pénz!
 

A weboldal készítésre beruházásként kell tekinteni, nem pedig költségként!

Ma már aki nem folytat online marketinget, nincs weboldala, az nem látható. 2018-ban 545 milliárd forintos forgalomról beszélhetünk csak Magyarországon, amit az online kereskedelem elkönyvelhet. Ez a forgalom évről évre nő. Az okostelefonok térhódításával még nagyobb jelentőségel lett annak, hogy legyen weboldala egy cégnek és ha van, az korszerű legyen, feleljen meg a látogatók és a keresők követelményeinek. A égünk és a CMS rendszerünk ezért jó választás Önnek!

Segítünk Önnek abban, hogy honlapja ne kiadás, hanem megtérülő befektetés legyen!
 

Miért válaszon minket, és egy zárt forráskódú tartalomkezelő rendszert céges weboldala elkészítéséhez?

 

 

A weboldal sikerében a következők segíthetnek:

Az interneten kereső felhasználók elsősorban információkat keresnek.
Mikor egy látogató az Ön weboldalára kattint, mindössze három másodpercnyi idő van arra, hogy a weboldal grafikája, szövege felkeltse a figyelmét. Ha ezt a három másodpercet megnyertük, további 5-10 másodperc van arra, hogy megtalálja a keresett tartalmat, és ez vásárlót generálhasson az ügyfélből.
Összegezve: körülbelül 10 másodperc áll rendelkezésére ahhoz, hogy weboldala meggyőzze az ügyfelet arról, hogy az Ön megoldásai, valamint az Ön cége az amit keresett!

Vajon a látogató vásárolni érdeklődni fog

 • ha egyáltalán nem talál rá a megadott kulcszavak alapján a honlapra?
 • ha a weboldal nem reszponzív, nem mobilbarát, így okostelefonon tableten élvezhetetlen a honlap megjelenése?
 • ha rengeteg idő telik el mire betöltődik?
 • ha a rossz menü felépítés miatt nem találja meg azonnal azt az információt amit keres?

 

Az internetezők és az interneten érdeklődők száma rohamosan nő. Az egyre több információ hatalmas lehetőséget biztosít arra, hogy gyorsan és egyszerűen megtaláljuk a keresett terméket, szolgáltatást. Magyarországon 2018-ra a 16–74 éves személyek 78%-a rendszeresen használja az internetet, megoldásokat keresve felmerülő kérdéseikre, problémáikra.

Viszont mára a konkurencia is erős résztvevő az interneten, ezért jól meg kell gondolni milyen weboldal típust választ és ahhoz milyen CMS rendszert szeretne használni.

Ha a weboldal forráskódja nem teljesíti a legújabb keresőoptimalizálási feltételeket, vagy a weboldal készítő cég nem elég informált vagy hanyag programozás szintjén, csak vesztese lehet az internetes piaci versenynek. Higyje el a konkurencia ís rájött már, hogy csak olyan weboldal készítő céget bízzon meg, aki weboldalkészítésben, honlapkészítésben személyre szabott szolgáltatásokat tud nyújtani, egy olyan tartalomkezelő háttérkiszolgálásával, amely egyszerűen és könnyedén használható, és egy olyan csapat segítségével, aki folyamatosan tudja informálni, a legújabb trendekről változásokról.
 

Tévhitek a weboldal készítésben, és az online marketingben

 

A szomszéd gyerek, is tanult informatikát az iskolában, majd őt megbízom a weboldal ekkészítésével

A weboldal érték. Ha a weboldalra ránéz egy felhasználó, abból következtetéseket fog levonni a cég és a szolgáltatások minőségéről. A könyvelést, vagy akár az értékesítést is rábízná a szomszéd gyerekre? A honlapkészítés és az online marketing is egy szakma. Nap mint nap azért képezzük, fejlesztjük magunkat, hogy szakmánkban elismertek, és profik legyünk. A honlap kivitelezését nem lehet rábízni az informatika órán összeszedett tudásra, vagy ingyenesen letölthető rendszerekre, szakmai tapasztalat és tudás nélkül!

Egyszer kell elkészíteni a weboldalt, utána 5-10 évig üzemelhet, frissítés nélkül!

Ez nem igaz! Gondoljon csak bele, hogy a számítógépünk, a mobiltelefonunk, a hiradástechnikai eszközeink akár 1-2 év alatt is elavultá válnak. Az interneten bekövetkezett amortizáció még gyorsabb.
Nem kell minden változásnál új weboldalt készíttetni, de időközönként aktualizáltatni kell a weboldal motorját. A HW+ CMS rendszerén folyamatosan dolgozunk. Napról napra növeljük tudását, igazítjuk a trendekhez, javítjuk ha bármilyen változás áll be a technikai keresőoptimalizálásban. hat havonta, de legalább évente egyszer érdemes frissíteni a rendszert. Ismétlem, a frissítés nem új weboldal készítést jelet, hanem a meglévő oldal frissítését.
Mivel minden elkészült weboldal más és más, a frissítés akár több napig is eltarthat.

Mennyibe kerül egy weboldal frissítés?

Az ingyenes weboldal rendszereket is lehet frisíteni, méghozzá ingyen megteheti a site tulajdonosa. Viszont ha a frissítés balul sül el, nem sikerül, vagy rossz modult frissít, az egész weboldal le fog állni. A Google nem tolerálja a leállásokat valamint a hibákat, egyszerűen hátrébbsorolja az oldalt a találati listájáról. A kiesett idő hatalmas pénz veszteség. Ha pedig már szakemberre bízza a frissítést, az Ő idejét is meg kell fizetni, akkor már ugyan ott tart, mintha lenne egy egyedi weboldal rendszere.

A legolcsóbb tárhelyet választom nem kell erre költeni!

"Az olcsó húsnak hív a leve" tartja a közmondás. Sajnos ez pont ebben az iparágban nagyon is igaz. Viszont ha a weboldal éves szinten nem termeli vissza a webtárhely árát akkor valamit nagyon el rontottak.
A webtárhely fontos alapja a weboldalnak. Házat sem építünk futóhomokra. Ha folyamatosan leáll a szolgáltató, vagy a szerver régi beállításokon fut, lassú, csak átunk a weboldal marketingjének, a keresőoptimalizálásra is nagy kihatással van. Ha a SEO nem megfelelő, a keresőmotorok sem listázzák a honlapot, így olyan mintha nem is létezne.


Nem kell törődi a szövegezéssel, valahonnan kimásolom, és jó lesz úgy!

Ahogy a technikai frissítéssel úgy a szövegezéssel a szövegek frissítésével is folyamatosan törődni kell. A plagizálás nem kifizetődő, ugyanis a Google bünteti.
A weboldal szövegezését folyamatosan karban kell tarani, új tartalmakat szükséges feltölteni. Mivel a honlap a vállalkozás online formája ezért az odalátogatónak is meg kell mutatni, hogy nem 2005-ben volt utoljára frissítve a tartalom.
Miden szakmában folyamatosan van változás, így folyamatosan lehet új dolgokat közölni. Csak egy kis odafigyelés kell. Cikkünkben kifejtjük, milyen bevételeket jelent, ha törődünk a honlap tartalmával "Weboldal mint bevételi forrás. Mennyi az annyi"

 

A weboldal készítésnél figyelni kell alap feltételekre, ami nélkül nem is érdemes belevágni a fejlesztésbe

 • a weboldal forráskód tiszta legyen, megfeleljen a mindenkori szabványoknak
 • a weboldal kinézete megnyerő legyen, a kornak megfelelően
 • a honlap gyors legyen ne kelljen a látogatóknak másodperceket várnia a tartalmak megjelenésére
 • szövegezése egyedi, folyamatosan frissülő, bő tartalmakkal
 • a honlap reszponzív legyen, azaz mobil eszközökön is tökéletes megjelenést biztosítson
 • rendelkezzen AMP oldalakkal
 • használjon strukturált adatokat
 • a honlap használja az Open Graph protokollokat, hogy a közösségi oldalak számára is olvasható legyen
 • a webtárhely szolgáltató megbízható és gyors legyen
 • a weboldal rendelkezzen HTTPS azaz SSL kapcsolattal
 • olyan csapat készítse el a weboldalát, akihez folyamtosan fordulhat tanácsért esetleges új elképzeléseit meg tudja valósítani és nem félnek a kihívásoktól
 • ne építkezzen ingyenes, sokak által használt weboldal motorra, és ingyenes megoldásokra


Weboldal készítés Budapest, céges weboldal készítés

A személyes kapcsolattartás, a folyamatos kommunikáció, nagyon fontos számunkra, de vannak esetek amikor weboldalának elkészítésére távolabbi céget kell választania.
Előfordult már, több esetben is, hogy budapesti weboldal készítő cégként készítítettünk weboldal, személyes találkozó nélkül. Ezekben az esetekben fontos, hogy ne csak e-mail-ben tartsuk a kapcsolatot, hanem valamilyen kamerás szoftveren is, aholfolyamatos kommunikáció biztosított!

 

Céges weboldal készítés ár

Konkurenciáink árait elemezve egy ingyenesen letölthető CMS rendszrrel való árképzés sok esetben drágább árfekvésű mint az egyeid zárt forrású HW Plus CMS. Ha olyan weboldal készítő céget választ aki ingyenes CMS rendszerekkel dolgozik, egy olyan szoftverért fizet, ami alapból ingyenes, és a weblap készítő cégnek szinte semmi munkája nincs vele. Viszont nem mindegy milyen szolgáltatást, szakértelmet kap a weboldala mellé. Csapatunk több mint 10 éve fejleszti a HW+ CMS-t azaz az ügyfél által szerkeszkeszthető, tartalom kezelő szoftverét, és mindig a legfrissebb verziót kínálja honlapkészítésnél. A HW+ CMS redszert folyamatosan fejlesztjük és alakítjuk a keresőoptimalizálási elvárásoknak megfelelően. A kezelőfelületét pedig úgy dolgozzuk ki, hogy a felhasználásban minél egyszerűbb legyen. HW Plus CMS a weboldal készítés jövője.

Mi nem csak egy weboldalt készítünk cége számára!

CMS rendszerünk technikai keresőoptimalizálását a lehető legmagasabb szintre emeltük, azokból a publikus információkból amelyet a Google nyilvánosan megoszt. De ez nem elég a jó megjelenéshez a Google keresőrendszerében. De nem tudunk mi mindent megoldani, együtt kell dolgoznunk ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldal készítés

A munkánkhoz tartozik, hogy folyamatosan képezzük magunkat keresőoptimalizálásban, online marketingben, hogy a weboldal készítés után segíteni tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Blogunkban számos olyan publikációt talál, amelyek elolvasásával, olyan tudásra tehet szert, hogy optimalizáltabbá váljon weboldala.

Ha ügyfeleinknek segítségre van szüksége az optimalizálásban, INGYEN szívesen fogadjuk, és lépésről lépésre elmagyarázzuk mit kell tennie ahhoz, hogy weboldala megtalálható legyen.

Az Ön sike a Mi sikerünk is!weboldal készítés árak

Weboldal típusokKezelésÁr
Landing page, OnePagenem adminisztrálható 80.000 Ft-tól
Professzionális céges weboldalakadminisztrációs felülettel 150.000 Ft-tól
Professzionális céges weboldal + termékbemutató adminisztrációs felülettel185.000 Ft-tól
Webáruház adminisztrációs felülettel250.000 Ft-tól
CRM vállalatirányító rendszerekÁrképzés csak megbeszélés alapján!

A HW Plus CMS rendszerről az alábbi menüpontban informálódhat! A HW Plus CMS bemutatása


Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérés

 *
 *
 *
+36
 *