• HW Online Weboldal készítés Budapest
  • +36 70 325 6986

Weboldal készítés ár, honlapkészítés ár


Weboldal készítés ár, honlapkészítés ár

A weboldal készítés ára rengeteg tényezőtől függ.
Az ár kialakításához át kell gondolnia, hogy valójában mire is van szüksége. A weboldal készítés ára hasonlóan növekszik, mint amikor egy autót vásárolunk és plusz extrákat rendelünk hozzá.

Egy átlagos cégbemutatkozó oldalhoz a következőkre lehet szükség:

Adminisztrációs felület:

Az adminisztrációs felületen keresztül programozói tudás nélkül önállóan szerkesztheti weboldala tartalmi elemeit. Az adminisztrációs felület segítségével, pénzt és időt takaríthat meg, mivel egy új menüpont létrehozására, tartalom szerkesztésére nincs szükség külső programozóra.

 

Cikkrendszer (blog):

Cikkeken vagy blog bejegyzésekben olyan tartalmakat hozhat létre, amelyben híreket, történéseket, gondolatokat közölhet a weboldal látogatóival. Cikkekbe lehet szedni a szolgáltatásaik hosszabb leírását, új szolgáltatások, termékek bevezetését. A folyamatos megújulás tartalom bővülés fontos eleme a keresőoptimalizálásnak mivel a tartalombővítéssel a weboldal is folyamatosan frissül.

 

Fotógaléria:

A látogatók nagy többsége nem szeret olvasni, fotókon keresztül könnyedén bemutatható a vállalkozás története, akár egy-egy termékcsoport, termékcsalád bemutatására is alkalmas.

 

Referencia modul:

Sokan a referenciák alapján döntik el, hogy kérnek-e Öntől árajánlatot, vagy felveszik-e Önnel a kapcsolatot. A referencia modul fontos eleme a fotó és a bemutató szöveg.

 

Kapcsolati modul:

Sok weboldalelemzésünkben hatalmas hiba, hogy nem használnak kapcsolati modult, a weboldalon szinte megtalálhatatlan azon adatok, amelyekkel fel lehet venni a kapcsolatot. Legyen az egy telefonszám, e-mail cím vagy üzenetküldő!
A kapcsolati modulba beépített üzenetküldőt, térkép modult, és egy szerkeszthető felületet talál, amelyen minden információt feltüntethet cégéről!

 

Mobilbarát weboldal:Mobilbarát weboldal készítés

FONTOS tényezője a weboldalnak a mobilbarát kialakítás, a mobilbarát kialakításon nem szabad spórolni. Jelenleg is hatalmas mennyiségű internetezésre képes mobileszköz van jelen a magyar felhasználóknál és ez rohamosan nő. 2015.04.21-től a Google is szigorított a keresési megjelenéseken. A mobil kereséseknél hátrébb rangsorolja azon oldalakat, amelyek NEM RENDELKEZNEK MOBILBARÁT NÉZETTEL! A mobilbarát nézet nem azt jeleni, hogy a weboldal megjelenik a mobil eszközön. Mobilbarát kialakításról hosszabban itt olvashat.

Most, hogy kicsit részletesebben bemutattuk, hogy mi kell egy céges megjelenéshez térjünk vissza a weboldal árának kialakításának fontos tényezőjéhez!
 

 

Ki készíti el a weboldalt?

Többször hangsúlyoztuk weboldalt készíteni „könnyű”, begépelem Word dokumentuma a szöveget, feltöltöm egy web szerverre és kész is egy weboldal, vagy megkérem a szomszéd Pistikét, mert neki volt informatika órája középiskolában, aranyos tehetséges gyerek, 20.000 Ft-ot adunk neki és kialakít egy 5-10 menüpontból álló weboldalt.
Van még egy kategória a tehetséges informatikát tanuló egyetemista, akinek van már annyi sütnivalója, hogy letölt egy ingyenes rendszert, esetleg lecseréli a fejlécképet, és kész az adminisztrálható weboldal 50.000 Ft ért. Azért drágább mert hát egyetemista informatikát tanuló Pistikének már nem csokira, hanem sörre is kell a pénz.
 

Ha valaki informatikát tanul, vagy tanult, az nem azt jelenti, hogy képes szabványos, web ergonómiailag jól kialakított, keresőoptimalizációjában jól működő weboldal létrehozni. Ha tetszik, ha nem ez egy külön szakma, egy külön ágazata az informatikának, amelyet évek alatt kellett elsajátítani.
 

A weboldalakra jellemző hibákról bővebben itt olvashat.
A weboldal készítés árának megtérüléséről itt olvashat bővebben.

 

 

Cégünk általánosságban a fenti modulokkal a cégbemutatkozó oldalt nettó


152.000 Ft-ért készít el.


Ez az összeg egy körülbelüli összeg, mindig akadnak olyan egyedi igények, amelyek növelhetik a weboldal elkészítésének árát.


 

Mit kap cserébe:

 

  • 20 éves szakmai tapasztalatot
  • Egy önállóan szerkeszthető egyedi CMS rendszert
  • Web ergonómiájában jól kialakított menürendszert
  • A jelenlegi keresőoptimalizálási elvárásoknak megfelelő forráskódot, és beállítási lehetőségeket
  • Folyamatos kapcsolattartást, tanácsadást a weboldal elkészülte után is
     


 

Cikkünk megjelenését követően, kaptunk egypár felháborodott levelet miután megkapták az árajánlatot.
FONTOS!
A fentiekben feltüntetett alap weboldal ár, cégbemutatkozó oldalra vonatkozik!
Web áruházakra, termékbemutató oldalakra, ügyfélkezelő rendszerekre, CRM rendszerekre, nem vonatkozik.